Over mijzelf

 

Over mijzelf....

Ik ben geboren op 6 juni 1954 in Den Haag. Tot nu toe heb ik altijd in Den Haag gewoond. De eerste acht jaar van mijn leven in de Meloenstraat en daarna in de Spreeuwenlaan. Na de lagere school ben ik naar de MAVO gegaan. Na de MAVO een jaar HAVO en daarna, na een half jaar wegens ziekte uit de roulatie, naar de MTS (afdeling elektrotechniek). 

In november 1974 ben ik in militaire dienst gegaan (74/6). Ik begon met een rijopleiding in Keizersveer en daarna ben ik gelegerd geweest in de Generaal Spoorkazerne te Nunspeet. 

Na mijn militaire dienst ben ik gaan werken als medewerker kasafdeling bij de toenmalige bank Mees & Hope aan de Kneuterdijk in Den Haag. Inmiddels heeft bank Mees & Hope veel veranderingen ondergaan! De bank is gefuseerd met Pierson Heldring & Pierson, is een aantal jaren onderdeel geweest van de ABN AMRO en nu zijn we alweer enige jaren onderdeel van Fortis. De afgelopen jaren heeft het flink gestormd in de financiële wereld en sinds 1 juli 2010 ben ik werkzaam bij ABN AMRO MeesPierson. Tot nu toe is de standplaats nog Rotterdam. Sinds april 2012 ben ik, vanwege fusie/reorganisatie, uit dienst bij ABN AMRO MeesPierson.


Laatst bijgewerkt: 29 juli 2012